MANİSA / SALİHLİ - Mevlütlü Ortaokulu

Mevlütlü Ortaokulu

Mevlütlü Köyü SALİHLİ/MANİSA
Vizyon
Öğrencilerimizin: bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmelerini, teknolojik gelişmeleri takip etmelerini, eğitimden eşit şekilde yararlanmalarını, sorunlar karşısında çözüm odaklı olmalarını, kendileriyle birlikte çevrelerini de geliştirmelerini, insan haklarına saygılı olmalarını; her şeyden önemlisi sağlıklı, mutlu, hukuka saygılı akılcı düşünen ve çalışkan bireyler olmalarını sağlamak okulumuzun vizyonudur.
Misyon
İnsanlara iyi bir gelecek sağlamanın en önemli unsurlarından birinin eğitim olduğunun bilinciyle: Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine bağlı, yüksek karakterli, bilgiye açık, yenilikleri takip eden, evrensel değerleri özümsemiş, örnek davranışlar ve yaşamlar sergileyen bireyler yetiştirmek Mevlütlü İlköğretim Okulu’nun misyonudur
09:00- 15:50
Yarım saatte bir minibüsler çalışmaktadır.
Mahalle
İl Merkezine :99km İlçe Merkezine:20 km